Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden

Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden
Zwenkgras 180
8935 HH Leeuwarden
Bel ons op: 582884781
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Een betere klantenservice dan bij onpersoonlijke maatschappijen

Service is een zaak die belangrijk is om klanten tevreden te houden. Bij grote maatschappijen kan dit echter op de tweede plaats belanden omdat ze veel klanten hebben. Je hebt daarbij veel contact met wisselende medewerkers die je verder nooit zult kennen. Dat is anders als je kijkt naar adviseurs zoals Van de Witte Assuranti√´n / Pensioenen in Leeuwarden. Vanaf het begin is een goede service en een goede vertrouwensband  funest. Het is ook in het belang van een onafhankelijke verzekeringsadviseur dat  hun klanten tevreden zijn omdat ze veel persoonlijk contact met hen hebben. Over het algemeen is waardering die klanten hebben voor onafhankelijke adviseurs ook terug te zien in beoordelingen die vaak hoger zijn dan grote maatschappijen.

Het gemak van Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden

Als je kiest voor een assurantietussenpersoon in Leeuwarden zit je goed als het gaat om onafhankelijk advies op het gebied van verzekering. Als het gaat om het afsluiten van verzekeringen, hebben consumenten veel keuzes. Voor de meeste mensen is prijs een van de belangrijkste factoren om te beslissen wat ze kopen en van wie. Wat consumenten zich echter niet realiseren is dat goed verzekering advies veel voordelen heeft.

Overtuigt van de voordelen? Neem nu contact op met een professionele adviseur

Nu dat het duidelijk is waarom een assurantietussenpersoon de perfecte schakel is tussen jouw en een verzekeringsbedrijf is het tijd om aan de slag te gaan. Neem contact op met Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in de Leeuwarden om een idee te krijgen van wat een adviseur allemaal voor je kan betekenen. Bespaar gelijk tijd en geld en zorg dat je goed gedekt bent.

Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden

Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden bespaart je geld

Een onafhankelijke verzekeringsagent geeft je een veel betere kans om geld te besparen. Dat geldt niet alleen voor verzekeringen maar ook voor hypotheken of leningen. Veel assurantietussenpersoon kunnen dat namelijk ook voor je regelen en hun ervaring gebruiken om bij verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers de beste tarieven te regelen. Het risico voor een verzekeringsmaatschappij is doorgaans lager bij het afsluiten van polissen via een adviseur, omdat een tussenpersoon klanten gedegen advies geeft over risicobeheer en daarmee hun risico’s helpen verminderen.

Service die is afgestemd op jouw wensen

Het voordeel van onafhankelijke verzekeringsadviseur is dat ze geen exclusieve relatie met een verzekeringsmaatschappij hebben. Onafhankelijke assurantietussenpersonen werken niet voor een bepaalde verzekeringsmaatschappij en vertegenwoordigen altijd jouw belangen. Dit kan een belangrijk verschil zijn op het moment van een claim.

Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden geeft je een gevoel van vrijheid over je zaken

Als je een verzekering rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij koopt, ben je beperkt tot alleen hun producten. Onafhankelijke verzekeringsmakelaars kunnen altijd kijken of er iets op beters op de markt is zodat jij niet gebonden bent aan voorwaarden die minder prettig zijn of een dekking die toch niet aansluit bij jouw situatie. Dat geldt natuurlijk ook voor hypotheken en leningen en ervaar het gevoel dat je niet afhankelijk bent van een grote maatschappij, maar dat iemand zorgt dat je altijd voldoende opties hebt om uit te kiezen.

Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden maakt verzekeringen eenvoudiger

Bij Van de Witte Assurantiën / Pensioenen maken we verzekeringen niet ingewikkelder dan ze al zijn. Een goede adviseur zit bovenop verzekeringspolissen, verzekeringsvoorwaarden, wettelijke clausules en dekkingslimieten en vertaalt dat terug naar begrijpelijke taal. Een adviseur is een onmisbare gids in de lastige zoektocht naar het vinden van de beste polis.

De voordelen van een onafhankelijke verzekeringsagent

Bij onafhankelijke adviseurs zoals Van de Witte Assuranti√´n / Pensioenen in Leeuwarden  gaat het erom consumenten goed verzekerd zijn. De rol van een assurantietussenpersoon is niet alleen het verstrekken van informatie, maar ook het begeleiden van klanten bij keuzes die het beste voor ze zijn.  Van de Witte Assuranti√´n / Pensioenen heeft al jaren ervaring op het gebied van verzekeringsadvies en laat je in deze blog weten wat de voordelen zijn van een onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Assurantietussenpersoon in Leeuwarden: iemand die altijd voor je klaarstaat

Het nut van een verzekeringsadviseur in Leeuwarden is dat een onafhankelijke adviseur veel verschillende verzekeringsmaatschappijen kent en de consument keuzes biedt. Van de Witte Assuranti√´n / Pensioenen in Leeuwarden  heeft als doel om klanten een verzekering te bieden die perfect aansluit op hun situatie. Een onafhankelijke assurantietussenpersoon in Leeuwarden luistert dus altijd naar wat jij wil. Dit betekent dat er een sterkere vertrouwensband is en als er iets misgaat zorgt de adviseur dat alles gelijk weer goed geregeld is met de verzekering. Adviseurs zijn ook in staat om polissen zorgvuldig samen te stellen waardoor je weet dat alles goed gedekt is.

Bespaar tijd en moeite door een professional in te schakelen

Omdat onafhankelijke agenten meer keuzes en besparingen kunnen bieden, hoef jij als consument geen uren te besteden aan het verzamelen van informatie om een keuze te maken. Het enige dat je moet doen is een verzekeringsadviseur te bezoeken zoals Van de Witte Assurantiën / Pensioenen in Leeuwarden of een belletje plegen. Vervolgens wordt alles goed geregeld zonder dat je er zorgen over hoeft te maken.

Door alle verzekerings- en financieringsbehoeften onder één dak te bundelen, vermijdt je meerdere telefoontjes, polisafspraken en wisselende accountmanagers. In plaats van opnieuw te beginnen met een ander bedrijf, heb je een persoon die alles voor je doet en een goed overzicht heeft van jouw financiële situatie.

Meer informatie vind u op de website van de assurantietussenpersoon.

Neem contact op met Van de Witte Assurantiën / Pensioenen via de telefoon op: 582884781. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Van de Witte Assurantiën / Pensioenen op: Zwenkgras 180 8935 HH in Leeuwarden.